Zware pucks en bollen worden feitelijk gebruikt om kracht te creëren en de puck-commandovaardigheden te verbeteren tijdens de instructie buiten het seizoen. Deze instructiehulp is eigenlijk groter dan gewone pucks of zelfs rondes, waardoor gamers nog meer initiatief moeten nemen bij het mastermedium schieten en beheren. Zware pucks en kogels kunnen worden gebruikt op schietplatforms, door de mens gemaakte ijskeramische tegels, of misschien in ruimtes voor het oefenen van schietzekerheid en ook elektrische energie.

Een passerende rebounder is eigenlijk een instructiehulpmiddel dat gamers helpt hun passprecisie te verbeteren en vaardigheden te verwerven. Het bestaat uit een terugspringend gebied dat terugkomt naar de gamer, waardoor continue methode mogelijk is zonder dat een instructiegenoot nodig is. Passerende rebounders zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opstellingen, met veranderlijke hellingen en rebound-snelheden, om verschillende vaardigheden en instructiedoelen te ondersteunen.

Een schietplatform is eigenlijk een probleemloos standaardgebied dat lijkt op het gevoel van ijs en dat gamers ook in staat stelt stickhandling, passing en vaardigheden uit de arena uit te voeren. Vuurkussens worden meestal gemaakt van stevige componenten die gemakkelijk kunnen scheuren en ook bestand zijn tegen de schade van opnieuw gebruik, samen met stokken en pucks. Ze bieden een stabiel oppervlak voor het uitvoeren van talloze hockeyprocedures en kunnen ook binnenshuis of zelfs buitenshuis worden gebruikt.

Curler hockeyschaatsen zijn eigenlijk gemaakt om het gevoel van skaten na te bootsen, terwijl gamers zich op de stoep of zelfs in de huisruimtes kunnen kwalificeren. Ze bieden een identieke pas en bewegingsvrijheid, waardoor ze allemaal geschikt zijn voor het uitvoeren van rolschaatstechnieken, bijbaantjes en snelle padaanpassingen buiten het seizoen. Curler hockeyrolschaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en tariefselecties, met keuzes voor gamers van alle niveaus.

Er zijn eigenlijk verschillende hockeyinstructiehulpmiddelen en educatieve video’s beschikbaar die aandacht besteden aan bepaalde vaardigheden, strategieën en ook methoden voor gamers van alle leeftijden, evenals aan mogelijkheden. Deze bronnen leveren nuttige kennis over het versterken van rolschaatsprocedures, schietprecisie, beschermende positionering en nog veel meer. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van een georganiseerd instructieplan buiten het seizoen om het proces op het ijs te verbeteren en ook de algemene hockeykennis en vaardigheden te vergroten.

Instructie buiten het seizoen omvat bovendien fysieke fitheid om de kracht, het uithoudingsvermogen en de fysieke fitheid te verbeteren. Fundamentele gezondheids- en fitnessapparaten, waaronder pinheads, kettlebells, beschermingsbanden en vloerbedekkingen voor fysieke oefeningen, kunnen worden gebruikt voor duurzaamheidsinstructie, fysieke oefeningen, plyometrie en ook cardiotrainingsessies die zijn aangepast aan hockeyspecifieke acties en eisen. Het opbouwen van een stevige lichamelijke basis gedurende het laagseizoen helpt bij het verbeteren van de functionaliteit op het ijs en het voorkomen van ongelukken in de loop van de tijd.

Beschermingsbanden zijn eigenlijk flexibele instructieapparaten die gamers helpen aanpassingsvermogen, duurzaamheid en uithoudingsvermogen van het spierweefsel te cultiveren. Ze kunnen worden gebruikt voor off-ice-trainingen die zich richten op details van de spiermassa die bij hockey worden gebruikt, inclusief de spiermassa van het onderbeen voor elektrisch rolschaatsen en de spiermassa van het bovenlichaam voor schieten en stickhandling. Beschermingsbanden zijn te vinden in verschillende drukniveaus en kunnen worden gecombineerd in verschillende instructieschema’s buiten het seizoen om de algemene efficiëntie op het ijs te verbeteren.

Kunstmatige ijsvloertegels bieden een ruimte die het uiterlijk en de snelheid van echt ijs nabootst, waardoor gamers thuis of zelfs in een instructiebron kunnen rolschaatsen. Deze keramische tegels zijn zeer robuust, snel en eenvoudig te plaatsen en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn eigenlijk vooral praktisch voor het onderhoud van rolschaatsoefeningen, het omgaan met pucks en ook voor het vastleggen van methoden wanneer de toegankelijkheid van een ijsarena in de loop van het laagseizoen daadwerkelijk beperkt is.

Ten slotte is instructie buiten het seizoen eigenlijk een belangrijk onderdeel van de voortgang van een hockeyspeler, evenals voorbereidend werk voor redelijk spel.

Getuigenissen van klanten: hoe online helderzienden levens veranderden