Het was eigenlijk pas op een mogelijke ontmoeting met een populaire helderziende dat Eddie’s echte avontuur begon. Ondanks alles bleef Eddie volharden in zijn toewijding aan het ontcijferen van de puzzels die hem te wachten stonden.

Geboren en opgegroeid in een dorp dat zich midden in de golvende bergen nestelde, werden Eddie’s vroege jaren eigenlijk aangegeven door een gevoel van nieuwsgierigheid dat paragnost Eddie hem voorbereidde op zijn leeftijdsgenoten. Terwijl verschillende andere kleintjes deelnamen aan doe-activiteiten, merkte Eddie dat hij zich aangetrokken voelde tot het geruis van de wind en het ritselen van gevallen bladeren, alsof ze tips ondersteunden die klaar stonden om gedecodeerd te worden. Het was eigenlijk in de loop van deze ontwikkelingsjaren dat Eddie voor het eerst blikken begon te ervaren die verder gingen dan de substantiële, kortstondige momenten van instinct en begrip, die een veel diepere relatie met de verre ruimte vereisten.

Naarmate Eddie ouder werd, werd zijn betovering en zijn geweldige uiterlijk alleen maar groter. Hij zocht zowel instructeurs als coaches die hem langs de weg konden leiden, laat staan ​​op reis gaan, waarbij hij zich verdiepte in historische inhoud en mystiek begrip dat werelden voorbij het lichaam verwees. Het was eigenlijk via deze trainingen dat Eddie zijn eigen potentieel begon te verbeteren, waarbij hij wist dat hij kon vertrouwen op het gemompel van zijn intuïtiviteit en ook op de beelden die naast zijn denkwijze dansten.

Eddie’s ervaring was zeker niet zonder problemen. Samen met seconden van grote kennis vonden er perioden van aarzeling en onvoorspelbaarheid plaats, terwijl hij door de ingewikkeldheden van zijn nieuw gevonden potentieel heen kwam, evenals de plichten die deze met zich meebrachten. Er waren eigenlijk avonden gewijd aan het onder de knie krijgen van dromen die de rede leken te ontgaan, en ook tijden gewijd aan het zoeken naar de stilte tussen de termen.

Het was eigenlijk pas op een mogelijke ontmoeting met een prominente mysticus dat Eddie’s juiste zoektocht begon. Aangetrokken tot een kleine boekwinkel aan de rand van de gemeenschap, zag Eddie een feest van compatibele mensen, die allemaal op zoek waren naar een antwoord op zorgen die de alledaagse te boven gingen. Hier werd feitelijk vermeld dat hij Maria vervulde, een professionele paragnost die zeker zowel zijn adviseur als handleiding zou worden.

Het was eigenlijk via deze trainingen dat Eddie zijn eigen capaciteiten begon te verfijnen, waarbij hij ontdekte dat hij kon vertrekken in het gemompel van zijn instinct en ook in de beelden die aan de kant van zijn bewustzijn dansten.

Onder de begeleiding van Maria wist Eddie zijn subsidiefunctie en kwaliteit optimaal te benutten. Via uitgebreide instructies en metafysische technieken vergrootte hij zijn mogelijkheden om contact te maken met geesten, doelen te vertalen en krachten te zien die voorbij de sluier van de dagelijkse planeet komen. Samen met elke ontdekking vond er een veel dieper begrip plaats van de onderlinge verbondenheid van alle eigenschappen – een gordijn verweven met lichtsnoeren en ook duisternis, zowel wee als plezier, urgent.

Op het gebied van zowel het esoterische als het mythologische heeft een handjevol getallen de verbijsterende sfeer en geweldige ideeën als Paragnost Eddie. Begrepen vanwege zijn verbazingwekkende vermogen om onopgemerkt te blijven en puzzels te ontwarren die de gebruikelijke gedachten frustreren, is Eddie’s ervaring in de wereld van telepathie eigenlijk helemaal niets anders geweest dan transformatief.

Ondanks dit alles bleef Eddie standvastig in zijn toewijding aan het ontcijferen van de geheimen die hem te wachten stonden. Hij begon rondleidingen naar oude adressen en spirituele websites, waar hij eenheid vond samen met de zintuigen die erin leefden. Hij analyseerde zowel sjamanen als medicijnmannen, omdat hij hun oude praktijken kende en ook gebeurtenissen die zowel de religieuze als de tastbare wereld met elkaar verbonden.

Het geschenk van Paragnost Eddie: van dichterbij