Vanwege het belang van zoekmachineoptimalisatie zijn er online verschillende bedrijven die aanbieden om tegen betaling uw website te optimaliseren. Hoewel veel van deze bedrijven eerlijk zijn, zijn er enkele analisten die twijfelachtige technieken gebruiken, terwijl andere methoden regelrechte leugens zijn. Het is erg belangrijk om te weten waar u op moet letten bij het inhuren van een zoekmachineoptimalisatiebedrijf.

De eerste zin met links is verschrikkelijk. Je wilt niet dat de links die ernaar verwijzen niet-beschrijvende onzin zijn, zoals wat is het verschil tussen seo en sea ‘klik hier’ of ‘klik op mij’. Ze zijn mogelijk betekenisloos voor zoekmachines en zijn geen goede zoekmachinebots.

Van deze drie is de title-tag de belangrijkste voor uw zoekmachines. Maak het niet te lang – meestal niet meer dan 6 zoektermen. Maar gebruik uw belangrijkste zoekwoorden correct. Sommige SEO-experts adviseren dat zelfs de volgorde van links hier belangrijk is. Ze wijzen erop dat als uw bedrijfsnaam in de titel staat, lopen op blote voeten op de laatste plaats moet komen, terwijl de andere trefwoorden met een groter belang in aanmerking zullen worden genomen.

Ontwikkel artikelen op jouw vakgebied die interessant kunnen zijn voor klanten. Publiceer deze op uw website en verspreid ze onder branchepublicaties. Ook hier vestigen wij uw autoriteit en bouwen wij aan uw merk.

Een van de meer voor de hand liggende opties is het opzetten van pay-per-click (PPC)-advertenties. Probeer PPC en zie hoe effectief het kan zijn voor uw website. Wees echter heel voorzichtig, want u kunt gemakkelijk verliezen door uw verlies.

Een ander bedrijf kwam naar ons toe nadat het uit de zoekmachines was verbannen vanwege hun eerdere zoekmachineoptimalisatie. Toen we bij ons kwamen, konden we niets anders beloven dan dat we hun site zouden aanpassen zodat deze aan de richtlijnen van zoekmachines zou voldoen en er agressief aan zouden werken om de site weer in de index te krijgen. Nadat de spamproblemen waren opgelost en we een paar maanden hadden gewacht en een paar telefoontjes hadden ontvangen met de vraag “wanneer”, pakte Google het eindelijk weer op en rangschikte het.

Zolang u zich bewust bent van de risico’s, is “black hat” SEO niet verkeerd. Het is noch illegaal, noch verkeerd. Het enige nadeel is dat uw website mogelijk als zwart wordt geïdentificeerd.

Niets is vervelender dan topposities maar ellendige verkopen. De enige manier om dit probleem op te lossen is testen, testen, testen. Het gebruik van PPC-campagnes aan het begin van uw internetmarketinginspanningen kan u later veel gedoe besparen.

SEO geeft onafhankelijke filmmakers een marketingboost